Unravel the unexplored beauty of Europe as we bring to you highly affordable Europe packages!

ด้วยแพคเกจทัวร์ยุโรปราคาไม่แพงของเรา คุณสามารถเดินทางไปชื่นชมความงามของยุโรปที่คุณไม่เคยสัมผัสได้ง่ายขึ้น

The idea of discovering Europe sure sounds enticing, as this is a continent not well explored, but is on the wish-list of most people. Unique land of Europe presents endless options for sightseeing owing to the existence of stunning mountains, beaches, countryside, monuments, castles, and lot more. Cities of London, Madrid, Prague and Moscow are indeed a pleasure to visit, besides the amazing sights of Charles Bridge, Roman Forum and Eiffel Tower. And not to forget the European cuisine, which every food-lover would love to relish.

การเดินทางท่องเที่ยวยุโรปยังคงเป็นสิ่งที่น่าหลงไหลและเป็นความปรารถนาของหลายๆคน เนื่องจากยังมีนักท่องเที่ยวจำนวนไม่มากนักที่ได้มีโอกาสเดินทางไปทวีปยุโรป ความหลากหลายและเอกลักษณ์โดดเด่นเฉพาะตัวของยุโรปทำให้นักท่องเที่ยวมีโอกาสได้ชื่นชมความงามในหลายรูปแบบ ไม่ว่าจะเป็นภูเขา ชายหาด สภาพบ้านเมืองชนบทที่ยังคงความสวยงาม อนุสรณ์สถาน ปราสาทต่างๆ และอีกมากมาย ไม่ว่าจะเป็นเมืองลอนดอน มาดริด ปราก และกรุงมอสโค ล้วนแล้วแต่เป็นสถานที่ที่น่าไปเยือนสักครั้งในชีวิต อีกทั้งสถานที่น่าตื่นตาตื่นใจอย่างสะพานชาร์ลส์ โรมันฟอรั่ม หอไอเฟล และที่ลืมไม่ได้สำหรับนักชิม กับการลิ้มลองอาหารยุโรปแบบดั้งเดิม

For this reason, now there is this wonderful chance for the Thailand crowd to unravel the magnificent beauty of Europe with Ambika Tours. Being one of the most trusted Europe travel operators, Ambika offers several of exciting travel packages, which are highly affordable and convenient. We handle everything from the heart and are motivated to provide the customers with treasured travelling experience.

ด้วยเหตุผลเหล่านี้จึงเป็นโอกาสอันดีที่คนไทยจะได้สัมผัสความงามของยุโรปกับแอมบิก้า ทัวร์ ซึ่งเป็นผู้ประกอบการท่องเที่ยวยุโรปที่น่าเชื่อถือและไว้วางใจ แอมบิก้ามีแพคเกจท่องเที่ยวหลากหลายรูปแบบ ราคาไม่แพงและสะดวกสบาย เราบริหารจัดการการท่องท่องด้วยหัวใจ และแรงจูงใจที่ต้องการให้ลูกค้าได้รับความสุขและประสบการณ์ของการท่องเที่ยวที่สมบูรณ์และน่าจดจำ

With us taking care of everything, such as air-tickets, hotel booking and transportations, visitors can be rest assured that their journey will be entirely hassle-free. As well the sightseeing has been planned in a manner that every beautiful part of Europe will be covered and the visitors will be provided with guides well-versed with their native language, in order to avoid miscommunication. Thus the tourists can be rest assured that travelling Europe, with such world-class treatment, that too at really affordable prices, is going to be an experience of lifetime.

เราดูแลและให้บริการในทุกด้าน ไม่ว่าจะเป็นการจองตั๋วเครื่องบิน โรงแรมที่พักและการเดินทาง นักท่องเที่ยวสามารถมั่นใจได้ว่าจะไม่พบความยุ่งยากใดๆในการเดินทาง ด้วยการวางแผนการเดินทางล่วงหน้า เพื่อให้ครอบคลุมทุกสถานที่ที่สวยงามของยุโรป ด้วยไกด์นำเที่ยวที่พูดภาษาเดียวกับนักท่องเที่ยวเพื่อหลีกเลี่ยงความผิดพลาดในการสื่อสาร ดังนั้นนักท่องเที่ยวสามารถเดินทางท่องเที่ยวยุโรปได้อย่างมั่นใจจากบริการที่ได้มาตรฐานระดับโลก ด้วยราคาที่ไม่แพง เพื่อเป็นประสบการณ์ที่มีคุณค่าครั้งหนึ่งในชีวิตของคุณ

The services can be easily booked from any city of Thailand, for instance, Bangkok, Chiang Mai, Pattaya, Phuket. Just call us and book the most suitable package. Then pack the bags for the unforgettable journey and leave the rest on us.

การจองแพคเกจท่องเที่ยวสามารถทำได้อย่างง่ายดาย ไม่ว่าจะอยู่ที่ไหนในประเทศไทย อาทิเช่น ถ้าคุณอยู่กรุงเทพมหานคร เชียงใหม่ พัทยา หรือภูเก็ต คุณเพียงโทรหาเราและจองแพคเกจที่คุณต้องการ หลังจากนั้นเตรียมจัดกระเป๋าเดินทางเพื่อพบกับการเดินทางที่น่าจดจำ และให้เราเป็นผู้ดำเนินการทุกอย่างสำหรับคุณ